Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

umplutura pt foietaj

 umplutura pt foietaj 11 retete culinare


foietaj cu bacon , branza si ciuperci

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oual cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine toate componentele.
Aluatul de foietaj il intindem si il ungem cu ketchup apoi presaram compozita de umplutura ce am facut-o.Rulam foietajul si il pu


Pateuri cu branza(cu aluat facut in casa)

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat foarte bine(se poate folosi robotul) si se tine la frigider minim 1 ora. Se poate tine si de pe o zi pe alta daca nu va e urgent sa faceti reteta. Se intinde apoi o foaie subtire, se ruleaza si se intinde din nou intr-o foaie subtire . Se taie in patrate, se pune cate o lingurita de umplutura pe o margi


foietaj cu bacon , branza si ciuperci

Se taie marunt baconul, salamul, branza si ciupercile. Se condimenteaza , se poate adauga patrunjel verde tocat si doua oua intregi+ albusul de la oual cu care vom unge foietajul.Se amesteca bine toate componentele.
Aluatul de foietaj il intindem si il ungem cu ketchup apoi presaram compozita de umplutura ce am facut-o.Rulam foietajul si il pu


Placinta armaneasca cu spanac sau praz

Pentru foietaj ai nevoie de:o cana cu apa rece,o lingura otet ,o lingurita de sare ,drojdie cat o unghiuta si un pachet de margarina Unirea.Se amesteca apa,sarea ,otetul si drojdia si se face un aluat cu faina cat cuprinde.Se lasa aluatul o jumatate de ora ,invelit cu un prosop,apoi se taie in doua bucati una mai mare si una putin mai mica.Se face


Pateuri cu branza

Preparare: intindem foaia si o taiem in fasii(vezi foto). Pregatim umplutura: branza faramitata o amestecam cu oul si cu smantana pana cand devine cremos. Cu o lingurita asezam putina crema pe fiecare fasie si rasucim. Bagam in cuptorul deja cald intai 10 minute la 160° ca apoi sa ridicam temperatura la 180° pentru inca 10 minute. Se pot face si


Placinta cu carne

Se ung foile de placinta cu ulei.
se amestecapieptul de pui cu iaurtul, mararul, ouale batute, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de curry, pana se omogenizeaza. Apoi umplutura se intinde in mod uniform pe foile de placinta se ruleaza si se pune in tava. Tava se da la cuptor pentru 45-50 minute.
Se serveste calda sau rece.


Cozonac

Se cerne faina intr-un vas mare si se adauga praful de sare amestecand. Separat laptele se fierbe cu putina sare, iar dupa ce este dat la o parte de pe foc se adauga zaharul amestecand pana ce se dizolva in lapte. Ouale se separa albus de galbenus; in galbenuse se pun aromele de lamaie si se amesteca bine, iar albusele se folosesc la crema cu care


Placinta cu ton (empanada gallega)

Pregatim umplutura: ceapa si ardeul taiate marunt se pun sa se caleasca bine, se adauga sosul de soia si rosile date pe razatoare. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la foc mic acoperite pana ce scade tot lichidul .
Intr-o tava rotunda sau dreptunghiulara se pune prima foaie de foietaj, acoperim si marginile tavii, punem umplutura ,


Melci cu sunca si verdeata

Sunca se taie marunt,la fel si patrunjelul,iar ceapa inele.Se amesteca verdeata cu ceapa,cascavalul ras,sunca si galbenusul.
Foile de aluat se ung cu unt.se pun una peste alta,apoi se intinde umplutura de mai sus.Se ruleaza,se taie in felii si se asaza melcii intr-o tava clatita cu apa rece.Se dau la cuptor ptr.15 minute.


Caramele rustice

Intr-o tigaita puneti cu o lingura de unt carnea si o prajiti un pic amestecand des pana isi schimba culoarea. Cu o furculita zbateti 2 oua si le amestecati cu carnea racita, miezul de paine muiat intr-un pic de lapte si stors bine, parizerul macinat, parmezanul ras, sare, piper si patrunjelul tocat. Amestecati bine totul si dupa intindeti foietaju


< 1 ... [2] >

Ultimele Cautari
marinata curcan | curcan la ceaun |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel