Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

snitele de porc cu garnitura

 snitele de porc cu garnitura 13 retete culinare


snitele prajite si coapte la cuptor

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.
Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin p


snitele prajite si coapte la cuptor

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.
Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin p


Escalop cu ciuperci

Carnea se spala, se portioneaza cite doua bucati la portie, se bate cu ciocanul de snitele, se sareaza, se trece prin faina si se inabusa in ulei cu putina apa. Uleiul ramas se strecoara si se adauga la sosul tomat, odata cu vinul, se introduc si bucatile de carne (escalopurile) si se lasa la fiert cca 20 minute. Ciupercile se taie lamele si se pra


snitele umplute


De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea acestuia.

Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie (pentru alimente) transparenta.

Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cas


Friptura inabusita de porc, cu legume

Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza, o bucata la portie. Se sareaza si se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se trec prin faina, si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu putina apa. Restul de faina se desface in citeva linguri de apa rece, se adauga supa fierbinte, restul de ulei si se fierbe compozitia cca 10 minute. Sosul obtin


Friptura de porc inabusita

Mod de preparare: se taie bucata de carne rondele, ca si pentru snitele, dar mai grosute, cam de un centimetru. Se pune uleiul intr-o cratita, apoi se aseaza carnea. Carnea se condimenteaza cu condimentele specificate, apoi se puntei vinul. Cu cateii de usturoi se face un mujdei si se incorporeaza la friptura. Se lasa pe aragaz circa 30 de minute,


Cotlet de porc umplut in sos de vin rosu

1.Carnea se spala, se sterge cu un servet de bucatarie si fiecare bucata se bate usor cu batatorul de snitele.
2.Se spala rosiile si se taie felii;branza mozzarella se taie in felii de 1/2 cm.grosime.
3.Pe fiecare cotlet se aseaza cate o felie de rosie si o felie de mozzarella,se ruleaza si se prinde cu scobitori.Se ung cu sos de soia.

Escalop de porc cu ciuperci

Se transeaza carnea cate doua bucati la portie si se bate cu ciocanul de snitele, se presara cu sare. Se trece fiecare bucata prin faina si se prajeste intr o tigaie, in ulei. Dupa prajire se scot intr un vas, se toarna sosul deasupra si se fierbe la foc domol. Ciupercile se curata, se spala, se taie in felii si se calesc in untul incins. Cand sint


Rulouri de porc umplute

Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa, ciupercile, ardeiul gars si rosiile, se calesc foarte putin, se amesteca cu marar si patrunjel. Bucatile de carne se umple fiecare cu amestecul de legume, se ruleaza, se leaga cu ata pentru a nu se desface, se rumenesc putin in ulei incins apoi se pun intr-un


snitele umplute


De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea acestuia.

Pieptul dezosat se portioneaza si se bate bine fiecare felie in parte pe ambele parti intr-o folie (pentru alimente) transparenta.

Fiecare bucata de carne, se unge cu branza topita,se aseaza felii de ciuperci, cas


< 1 ... [2] >

Ultimele Cautari
salam de iepure |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel