Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

salata din rinza

 salata din rinza 9 retete culinare


Piramida paradis

Pe o piramida facuta din poliester si imbracata in folie de aluminiu, se infig scobitori cu aperitivele ce vreti sa le aranjati pe piramida. Modelul aranjarii, poate fi in spirala( ca cel din imagine), in forma de triunghi sau pe fiecare fata, alt aperitiv...


salata quatro formaggi

1.Primul strat aproximativ 300 gr de branza de vaci amestecata cu 5 linguri de smantana si daca vrei pui si niste marar proaspat tocat ca arata mai fain cind portionezi...
2.Al doilea start,o ceapa taiata(se poate folosi ceapa rosie sau verde,dar si cea obisnuita)solzisori frecata cu sare . Eu am pus ceapa rosie, tot pentru aspect...
3.Un


Crochete de cartofi,chiftelute de carne,snitele de pui

Crochetele din cartofi le pregatim astfel: curatam cartofi de coaja,ai spalam,taiem cubulete si punem la fiert cu putina sare,dupa ce fierb se piseaza cartofi ca pentru piure,se da prin razatoarea mica brinza peste cartofi,apoi adaugam cele 3 oua si 300 gr.faina amestecind totul bine pina devine o compozitie buna de facut chiftelute din ea.Le dam p


Oua coapte

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin.
Intr-un bol se bat bine ouale se adauga treptat celelalte ingridente si se amesteca bine.Cu un polonic se toarna din continut in forme sa nu fie plin numai 3/4 pentru ca compozitia creste.Se da la cuptor si se mareste temperatura la 170 de grade.Se lasa sa se coac


Rulouri din piept de pui cu broccoli si brinza

Carnea se bate usor sa se aplatizeze ,se pune brocoli, cite o felie de bacon si deasupra brinza rasa.

Se ruleaza strins si se securizeaza cu scobitori.

Se trec rulourile obtinute prin pesmet si se pun intr-o tava unsa sau imbracata in hirtie pergament.

Se coace la cuptot preincalzit pentru 30 min.

S


salata de oua

Ouale se cojesc si se toaca marunt.

Intr-un vas adinc se amesteca toate ingredientele de mai sus si apoi se adauga ouale.

Se da compozitia la rece.

Se serveste ca aperitiv pe crakers (biscuiti de aperitiv sarati (sint de mai multe feluri,eu ii prefer pe cei cu brinza)sau pe felii subtiri de piine prajita usor si uns


Piept plin cu crema de branza

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza


Hamburger umplut cu brinza verde

Faceti o compozitie din carne, cepe, busuioc, piper, oregano, delikat, boia dulce. Apoi amestecati compozitia bine, se fac cercuri din carne care se pun unul peste altul si un cub de brinza intre ele. Se prajeste pe fiecare parte 5 minute. Se serveste calde cu salata verde.


Piept de pui toscan

In fiecare piept de pui se face o crestatura orizontala adinca. Se amesteca cele 2 feluri de brinza, sosul si o lingura de ulei si se umplu buzunarele facute in pieptii de pui. Fiecare piept de pui se infasoara in cite o felie de sunca, acoperind crestatura. Se pun la cuptor cu 3 linguri de ulei si se coc 30 min.
Se servesc fierbinti cu legume d


< 1 >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel