Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

rata cu naut

 rata cu naut 10 retete culinare


Pulpa de miel cu garnitura de naut

1 .Se condimenteaza carnea de miel cu sare si piper.Se taie usturoiul in sferturi.Cu un varf de cutit ascutit se fac mici taieturi in bucata de carne , in care se pune usturoi.Se acopera carnea cu folie si se tine la rece cca. 1 ora.
2.Intre timp , se face un amestec din 6 linguri ulei de masline ,plante aromatice si coaja de lamaie.Se unge di


Mincare de spanac cu carne de miel(specific arab)

Se fierbe carnea cu sare, ceapa, condimente.Cind carnea e fiarta,se pune intr-o cratita;se pune peste ea zeama in care a fiert,strecurata,cit sa o acopere putin.Se pune pe foc;cind fierbe, se pune spanacul;se fierb cca 10 minute, apoi se pune nautul;se mai fierb inca cca 5 minute.
Se adauga apoi usturoiul, batut si prajit;se mesteca(pe foc);se


Somon la gratar cu sos

1. Intr-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecandu-I de acesta. Somonul se pune cu pielea In jos pe gratar.
2 .La amestecul de condimente ramas In castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul; se


Somon la gratar cu sos de avocado si mango

1. Intr-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecandu-I de acesta. Somonul se pune cu pielea In jos pe gratar.
2 .La amestecul de condimente ramas In castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul; se


Somon la gratar cu sos

1. Intr-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecandu-I de acesta. Somonul se pune cu pielea In jos pe gratar.
2 .La amestecul de condimente ramas In castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul; se


Somon la gratar cu sos de avocado si mango

1. Intr-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecandu-I de acesta. Somonul se pune cu pielea In jos pe gratar.
2 .La amestecul de condimente ramas In castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul; se


Potaje de acelga(tocana de cardon)

*Frunzele de cardon se spala si se taie in lung(fisii)*cirnatul de singe si chorizul se taie rondele*ceapa se spala si se taie codita*capatina de usturoi de curata de frunze si cu ajutorul unui cutit punem pe foc pentru a se coace putin*toate aceste ingrediente le punem la foc impreuna cu 1,5 litri apa si invirtim pina ce se inmoaie frunzele*adaug


Somon la gratar cu sos de avocado si mango

1. Intr-un castron mare, se amesteca paprika, coriandrul si sarea. Se masoara 2 lingurite din amestec si se presara peste somon, frecandu-I de acesta. Somonul se pune cu pielea In jos pe gratar.
2 .La amestecul de condimente ramas In castron se adauga mango, avocado, nautul, frunzele de coriandru, coaja de lamaie, sucul de lamaie si uleiul; se


Ciun marocan

Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]
Cartofi se curata de coaja,se lasa intregi, carnea se taie bucati mari, ardeiul in 4 bucati
se pune totul intr-o oala , nautul se aseaza intr-o parte a oalei ,si in cealalta parte a oalei arpacasul, si ardeiul taiat, deasupra se aseaza carnea si cartofi , ouale se pun deasupra,se ad


Pulpe de pasare cabanus si linte

Intr-o tigaie de teflon se incalzeste uleiul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca dupa care adaugam cabanusul taiat felioare, lintea ,cepusoarele si nautul sa se prajeasca totul putin se adauga sare si piper dupa care adaugam apa cit sa cuprinda continutul tigaii si lasam sa fiarba la foc potrivit inca jumatate de ora.
Se rastoarna pe o f


< 1 >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel