Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

porumbei la cuptor

 porumbei la cuptor 4 retete culinare


Porumbel umplut

Porumbeii se spala bine (in interior si la exterior) si se usuca.
Pentru umplutura: se bat 50 gr. unt, ou, pesmet, ceapa, inimi, stomacul, ficatul, patrunjelul, sarea si piperul, pina devin o crema.
Se umplu porumbeii cu crema si se pun in cuptor (200┬░C, 45 minute).
Porumbeii se ung mereu cu 80 gr. unt.


porumbei a«nabusiti

Porumbeii se prepara proaspeti (nu se fezandeaza). Se jumulesc, se trec prin flacara, se sterg, se scot intestinele, maruntaiele si plaminii care se arunca, oprind numai ficatul care se introduce in porumbeii curatati. Se sareaza, si se condimenteaza cu piper pisat, apoi se inveleste fiecare prepelita intr-o frunza de vita, unsa cu grasime, peste c


porumbei fripti

Se curata porumbeii, se sareaza si daca ficatul nu a fost atins de fiere, se pune inauntru. Se invelesc in felii subtiri de slanina, se pun la cuptor sa se friga cu putin unt. Se ung mereu cu unt, iar cand sunt aproape gata, se scoate slanina, se tine la cald, iar porumbeii mai sunt lasati putin in tava sa prinda culoare.
Pe felii de slanina, cu


porumbei umputi cu carne de miel

1.Porumbeii se curata , se spala, li se face o deschizatura pe abdomen si se scot intestinele.Se spala bine, se sterg cu un servet de bucatarie, atat in interior , cat si in exterior si se sareaza si pipereaza.
2.Carnea de miel se da prin masina de tocat impreuna cu felia de paine inmuiata in lapte si stoarsa bine , cu patrunjel si marar verde


< 1 >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel