Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

pestele lin are oase

 pestele lin are oase 116 retete culinare


Mincare rapida de peste cu orez

Orezul se fierbe si scurge. Pestele se prajeste in grasime, cu ceapa, gogosarul taiat cubulete si cu morcovul ras. Cind sint bine prajite se pune faina si se adauga apa si vegeta cit cuprinde, sa se formeze un sos. Se adauga usturoi si condimente, patrunjel si sare. Se adauga orezul si se amesteca impreuna, usor cu o lingura de lemn, ca sa nu se z


Saramura de crap romanesc

Pestele, fara cap, curatat de solzi (cu tot cu oase, nu file) se portioneaza, se da prin sarea grunjoasa si se coace pe gratar. Cand e gata, se pune intr-un vas si se acopera cu un stergar sau un capac. Se pun apoi pe gratar rosiile si gogosarul. Separat, se pregateste sosul, dupa cum urmeaza: Intr-o oala se fierb 2,5 l apa. Cand apa incepe sa cloc


Racitura de peste

Pestii de 1,5 kg vin curatati si taiati in portii. Se spala bine si se lasa cu putina sare groasa ca singele sa iasa din ei. Pestele de 2 kg se curata si el de mate, se taie capul si coada iar carnea pestelui se da prin masina de tocat de doua ori ca oasele mici sa nu se simta. Impreuna cu carnea pestelui se macina si 3 oua tari, 2 cepe crude si pu


Farsmac

Carnea fiarta se da, dupa ce s-a racit, prin masina de tocat impreuna cu pestele desarat si curatat foarte bine de oase si cartofii fierti. Se adauga faina, sarea si piperul, apoi galbenusurile, smintina si untul topit. Se amesteca bine si se adauga albusurile batute amestecind de aceasta data foarte usor. Compozitia obtinuta se asaza intr-un vas J


Hering marinat cu legume

Se curata heringul (capul si aripioarele se arunca) si se spala cu apa rece si se pune la congelat. Pregatirea heringului pentru marinare se face inainte de dezghetarea lui completa, pentru ca se taie mai usor.
Heringul se taie in medalioane (rondele) groase de 1,5-2 cm si apoi se tine la rece. Ceapa se taie Julien iar morcovul in rondele.

Supa pentru mahmuri

Ceapa se curata, se spala, se taie rondele.

Crapul se curata, se eviscereaza, se spala, se taie felii, se lasa in apa rece pentru a se scurge sangele.

Laptii si icrele se curata, se pastreaza in apa rece.

Se taie o lamaie felii subtiri iar cealalta se stoarce.

Patrunjelul se spala, se curata, se toaca marunt.


Salau cu ceapa rosie

Curatam pestele,il spalam si-l taiem in bucati mai groase de circa 2 degete.Astfel portionat pestele il dam prin faina si il prajim pe ambele parti in ulei(eu prajesc pestele in ulei de palmier)apoi il pun la scurs pe servetele de hartie.Separat prajesc ceapa taiata foarte marunt in uleiul de masline extravirgin, pana devine aurie si apoi adaug o l


Peste cu cartofi prajiti

1.Se incalzeste cuptorul la 200'C.Se pune apa la fiert intr-un vas.
2.Se pun cartofii intr-o cratita, se acopera cu apa fiarta si se lasa sa stea acoperiti 5 minute.Se scurg si se usuca pe servetele de hartie.Se taie fiecare cartof pe lungime, in felii groase de 2 cm, care la randul lor se taie in 2 sau in 3.
3.Se unge o tava cu putin u


Macrouri cu ierburi aromate si usturoi

Se spala macrourile pe dinauntru si pe dinafara, se usuca intr-un servet. Se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza, se presara cu ierburile aromate maruntite. Se lasa 5 minute sa se patrunda. Intre timp se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. " Se pune uleiul sa se incinga intr-o tigaie mare, apoi se face flacara aragazulu


Saramura de peste cu maioneza de usturoi

Pestele se eviscereaza si se decapiteaza. Se curata de solzi, aripioare inotatoare si oasele mari, apoi se taie in jumatate pe lungime sau in felii transversale groase de 3-4 cm si se presara cu sare grunjoasa. Se frige pestele pe gratarul incins impreuna cu rosiile si ardeii, intorcandu-le pe toate partile. Intre timp, se curata usturoiul si se pi


< 1 [2] [3] [4] [5] [6] ... [12] >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel