Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

pasat cu untura

 pasat cu untura 3 retete culinare


curcan cu gutui

Pentru cei care cresc sau cumpara curcanul viu se recomanda inainte cu o saptamana sa se faca indoparea curcanului cu galuste de pasat sau gris. Inainte de taiere cu cateva ore se ‚?sadministreaza‚?t pasarii 50-100 ml de cognac in functie de marimea lui.
Dupa taiere curcanul se curata, se spala, se freca cu vegeta, sare, boia si se presara cu


Sarmale batrinesti

Se alege si se curata pasatul si se lasa in apa calda sa se inmoaie. Se toaca doua cepe si se calesc in trei linguri de untura de porc. Cind ceapa devine sticloasa, se pune pasatul peste ea si se lasa sa scada.

Intr-un vas adinc se amesteca carnea de porc proaspata sau afumata, taiata in cuburi mici cu un cutit ascutit. Peste amestec se


Ossobuco milanez

1.Feliile de carne se freaca bine cu sare,piper si chimen,se prajesc in ulei,dupa care se scot.
2.Legumele se taie cubulete,se prajesc in untura ramasa de la carne.
3.Se decojesc rosiile ,se trec prin sita si se adauga la legume impreuna cu rosiile din conserva ,vinul si supa de carne.
4.Cateii de usturoi se freaca cu sare,se adauga


< 1 >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel