Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

jambon la cuptor

 jambon la cuptor 32 retete culinare


Rata umpluta cu mere

1. Se curata rata de fulgi si intestine. Se curata merele si se toaca, apoi se toaca ceapa, usturoiul, jambonul, ficatul si inima. Se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.
2. Se umple rata. Se coase cu grija deschizatura, se unge rata cu unt, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor incins pana se patrunde si se rumeneste frumos


Paine umpluta (provensala)

Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rast


jambon cu varza calita

Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).

Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se continua prajirea. Pentru a se patrunde uniform se adauga din cand in cand din amestecul utili


Curcan umplut (forestier)

Umplutura - curatati ceapa si tocati-o marunt. Spalati ficateii, stergeti-i si taiati-i bucatele de circa 1 cm. Taiati marunt jambonul. Puneti 20 g de unt sa se topeasca intr-o tigaie, prajiti ceapa circa 3 minute, adaugati bucatelele de ficat si lasati-le sa se caleasca inca doua minute, amestecand intruna, dupa care rasturnati-le intr-un castron.


Rulouri de porc

Carnea se spala, se taie, se bate si se sareaza. Afumatura se taie felii. Castravetii murati se taie pe lungime. Ouale se fierb, se curata si se taie felii. Ceapa se taie marunt.
Feliile de carne se ung cu mustar pe o parte, se presara ceapa tocata, se adauga feliile de jambon, castraveti, gogosari si oua. Se presara parmezan ras, se condimen


Iepure la cuptor

Taiati iepurele in bucati, taiati toate aromele care sunt in cantitati mai abundente. Ungeti bucatile de carne cu ulei, presarati aromele taiate mai marunt, sare, piper, acoperiti cu feliile de de jambon si legati-le cu ata de bucatarie. Asezati bucatile de carne intr-o tava care sa contina toate bucatile intr-un singur strat, ungeti cu un fir de u


Paine umpluta (provensala)

Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rast


Salata de praz cu branza si jambon

Prazul se curata, se spala si se scurge bine de apa. Acesta se scurteaza in bucati de aproximativ 10 cm.,se taie in doua pe lungime.



Intr-o cratita antiadeziva, se pune untul, prazul si 4 linguri de apa si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic,cca 25 minute. Rosiile se oparesc,se curata de pielite si seminte si se taie felii.

Paine umpluta (provensala)

Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rast


jambon la tava cu cartofi

Felia de jambon se condimenteaza si se pune la prajit intreaga intr-o tigaie cu ulei incins. Dupa ce a prins putina crusta, se intoarce si se mai lasa 3-4 minute la prajit.
Intr-o tava emailata sau vas Jena puneti un pat de felii de rosii, bastonase de morcovi si telina, ceapa taiata in patru, cateva fire de verdeata si usturoiul feliat. Aseza


< 1 [2] [3] ... [4] >

Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel