Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

jambon la cuptor

 jambon la cuptor 32 retete culinare


Rata umpluta cu mere

1. Se curata rata de fulgi si intestine. Se curata merele si se toaca, apoi se toaca ceapa, usturoiul, jambonul, ficatul si inima. Se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.
2. Se umple rata. Se coase cu grija deschizatura, se unge rata cu unt, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor incins pana se patrunde si se rumeneste frumos


Paine umpluta (provensala)

Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rast


jambon cu varza calita

Cu o zi inainte se condimenteaza bine felia de jambon si se pune la marinat in vin rosu (peste noapte).

Se prajeste jambonul intreg intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit putin, se intoarce pe cealalta parte,se adauga in tigaie feliile de rosie si se continua prajirea. Pentru a se patrunde uniform se adauga din cand in cand din amestecul utili


Curcan umplut (forestier)

Umplutura - curatati ceapa si tocati-o marunt. Spalati ficateii, stergeti-i si taiati-i bucatele de circa 1 cm. Taiati marunt jambonul. Puneti 20 g de unt sa se topeasca intr-o tigaie, prajiti ceapa circa 3 minute, adaugati bucatelele de ficat si lasati-le sa se caleasca inca doua minute, amestecand intruna, dupa care rasturnati-le intr-un castron.


Paine umpluta (provensala)

Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rast


Rulouri de porc

Carnea se spala, se taie, se bate si se sareaza. Afumatura se taie felii. Castravetii murati se taie pe lungime. Ouale se fierb, se curata si se taie felii. Ceapa se taie marunt.
Feliile de carne se ung cu mustar pe o parte, se presara ceapa tocata, se adauga feliile de jambon, castraveti, gogosari si oua. Se presara parmezan ras, se condimen


Paine umpluta (provensala)

Curatati ceapa si ardeii, taiati-le cubulete si caliti-le 5 minute in uleiul incins. Spalati dovleceii si vinetele si taiati-le rondele subtiri. Taiati rosiile bucati, tocati cimbrul, usturoiul si jumatate din frunzele de busuioc si puneti-le pe toate in tigaie. Adaugati sare si piper si lasati-le sa fiarba incet, cu capac, circa 30 de minute. Rast


Corabioare cu jambon si mere

Diluati drojdia cu 100 ml de apa calduta, acoperiti-o si lasati-o sa stea circa 10 minute, pana incepe sa se umfle. Puneti faina pe planseta, faceti o gropita, turnati in ea drojdia si amestecati-le putin cate putin, aducand faina de la margini spre mijloc. Adaugati, rand pe rand, 100 ml de apa, 3 linguri cu ulei si sarea si framantati aluatul pana


Iepure la cuptor

Taiati iepurele in bucati, taiati toate aromele care sunt in cantitati mai abundente. Ungeti bucatile de carne cu ulei, presarati aromele taiate mai marunt, sare, piper, acoperiti cu feliile de de jambon si legati-le cu ata de bucatarie. Asezati bucatile de carne intr-o tava care sa contina toate bucatile intr-un singur strat, ungeti cu un fir de u


Varza dulce cu carne de porc la cuptor

Se taie carnea bucati mai mari si se pune la prajit intr-un vas de tuci in ulei. Dupa ce a prins putina crusta pe toate partile se adauga ardeii, ceapa si morcovul tocate marunt. Adaugati 2 pahare de apa, zahar, sare, piper, paprica si putin cimbru.
Lasati la foc mic cu capac si taiati varza (vezi video) marunt, frecati-o cu 2 lingurite de sar


< 1 [2] [3] ... [4] >

Ultimele Cautari
rata umpluta cu sarmale |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2016 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel