Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

iepure afumat

 iepure afumat 12 retete culinare


iepure cu sos vanatoresc

1. Zarzavatul pentru supa se curata si se taie rondele, se acopera cu 100 ml. otet slab si cu apa pana la 1,5 litri, se condimenteaza cu sare, piper boabe si foi de dafin. Se adauga ceapa taiata rondele si se fierbe 10 minute.

2. Carnea de iepure se curata de pielite, apoi se asaza in tava, se toarna peste ea marinata fierbinte si se


iepure umplut cu slanina afumata

Se spala bine iepurele si se cresteaza pe burta. Se presara iepurele in interior cu delikat si piper si se umple cu felii subtiri de slanina.
Se incalzeste cuptorul. Se asaza iepurele in tava, se unge cu mustar si se inconjoara cu bucatele de slanina. Se stropeste cu unt topit, se presara delikat, piper, dupa gust si se introduce tava in c


iepure umplut

Se spala bine iepurele si se cresteaza pe burta,se condimenteaza in interior si se umple cu felii subtiri de slanina.Se incalzeste cuptorul,se aseaza iepurele in tava,se unge cu mustar si se inconjoara cu bucatele de slanina,se stropeste cu unt topit,se presara condimente dupa gust,se introduce la cuptor la foc moderat.Din cand in cand se stropeste


Sarmale in foi de varza cu carne.

Mod de preparare: Pentru sarmale, este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din virful frunzelor foarte subtiri, fara nervuri groase. Varza prea acra sau prea sarata se spala in 2-3 ape caldute, atit frunzele intregi, cit si cele tocate. Carnea de porc sau amestecata cu carne de vaca si ceafa de porc se trec prin masina de t


iepure impanat, la cuptor

Iepurele se impaneaza cu bucati de usturoi si sunculita si se presara cimbru, piper si sare deasupra. Astfel pregatit, se lasa la fezandat 1-2 zile. Se pune in tava, se stopeste cu ulei sau grasime si se baga in cuptorul incins, apoi dupa 15 min se reduce la foc mic cuptorul. Tot timpul prajirii, tava va fi acoperita cu o bucata de hirtie. Cind est


Muschiulet de iepure cu sos de smantana si kaisser

Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Se scot si se impaneaza cu kaisser afumat si cu usturoi. Se asaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavatul in care s-au marinat, se toarna deasupra uleiul incins si se dau la cuptor. Se mai adau


Muschi de iepure cu smintina

Se lasa muschiuletii de iepure o zi la marinat cu vin si cu tot felul de zarzavaturi taiate bucatele, boabe de piper, foi de dafin, usturoi si sare. Se scot si se impaneaza cu slanina afumata si cu usturoi. Se asaza muschiuletii in tava pe un strat din zarzavatul in care s-au marinat, se toarna deasupra grasime incinsa si se dau la cuptor. Se mai a


iepure cu ciuperci

Se rumenesc, intr-o cratita cu o lingura de unt, 200 gr slanina sau costita afmata si vreo 25 fire arpagic. Cand s-au rumenit, se scot, iar in locul lor se pun bucatile de carne, scoase din marinata si bine scurse (marinata: apa amestecata cu vin, 2-3 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, p


Snitel umplut cu muschi de porc sau vitel, piept de pui, de curcan, carne de iepure domestic, miel (pulpa)

Carnea, curatata de pielite, se taie in felii de 1 cm grosime, batindu-se cu batatorul fara sa serupa, apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, patrunjel, mustar, ceapa, usturoi, masline, castravete, gogosar proaspat sau din conserva,toate taiate marunt si combinate dupa gust.Apoi, snitelul se


Bors de iepure vinat

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii cu muschii de pe spate se pun la fiert impreuna cu ceapa, morcovul si sare in 2 l apa. Dupa fierbere (se incearca carnea cu furculita), se strecoara si se pune intr-o oala de 4 litri supa rezultata impreuna cu carnea fiarta.


< 1 ... [2] >

Ultimele Cautari
cum curatam o rata |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel