Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

garnituri pentru snitel

 garnituri pentru snitel 7 retete culinare


snitel cu sos si smantana

Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu putina supa si se scot in alt vas. In sosul format se inabusa ceapa si apoi se adauga boiaua si past


Piept de pui umplut

Pieptul de pui dezosat se bate cu batatorul de carne asemenea snitelului, avand grija sa nu se rupa. Se formeaza o felie de carne , care trebuie sa fie flexibila pentru a fi rulata.Feliile de piept se sareaza, pipereaza, dupa gust.Se curata ceapa , se taie marunt si se caleste in ulei incins.Se adauga ficatul de pui taiat cubulete si ciupercile sp


snitel cu sos si smantana

Carnea se spala, se zvinta, se portioneaza, se bate cu ciocanul de snitele si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in ulei cu putina supa si se scot in alt vas. In sosul format se inabusa ceapa si apoi se adauga boiaua si past


Cordon bleu

Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri. Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.
Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se presara piperul ramas.
Snitelele bine intinse se umplu cu mixtura pregatita,se ruleaza,iar capetele se introduc in interior.
Rulourile astf


Friptura de porc marinareasca

Carnea se spala, se zvinta si se portioneaza cite doua bucati la portie. Bucatile de carne se amesteca cu ceapa curatata si taiata marunt, cu vinul, piperul, foile de dafin, sarea zeama de lamaie, 1/2 din cantitatea de ulei si se pastreaza la frigider cca 24 ore pentru macerare.

Dupa macerare, carnea se bate cu ciocanul de snitele si se


Rulada de batal

Carnea (pulpa) se spala, se zvinta, se desface cu cutitul, se bate cu ciocanul de snitele, se intinde, se sareaza si se condimenteaza cu piper, cimbru si usturoi. Se preseaza cu palma, se ruleaza si se leaga in spirala (bucata mare), sau in citeva locuri, apoi se aseaza intr-o tava cu ulei si adaos de apa. Se introduce la cuptor, iar in timpul inab


Pui pane

Carnea portionata (pulpa si piept), se spala, se scurge si se scoate de pe os partial, prin crestare cu cutitul. Bucatile de pui se bat usor cu ciocanul de snitel si se sareaza, apoi se trec prin faina, oua batute spuma, pesmet si se prajesc in uleiul infierbintat, la foc potrivit. Cind sunt gata rumenite, se scot si se aseaza pe platou sau pe farf


< 1 >

Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel