Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

friptura de porumbel

 friptura de porumbel 2 retete culinare


friptura vinatoreasca a la julian

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul


friptura vinatoreasca a la julian

Se taie carnea de vanat in cuburi de 2-3 cm (nu se spala), se prajeste in untura incinsa cam 2-4 minute, numai cat se inchide carnea, se scoate din untura si se transfera in cratita de aluminiu sau tefal cu uleiul incins, peste care se adauga ceapa taiata rondele (nici mari, nici mici) si tot odata condimentele de mai sus, dupa care se adauga vinul


< 1 >

Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel