Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

cum se curata burta pentru ciorba

 cum se curata burta pentru ciorba 4 retete culinare


ciorba de burta

Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca cu putin malai amestecat cu sare mare pentru a se albi,dupa care se va tine in apa rece cu cateva feliute de ceapa si o lingura de otet pentru a dispare ?t mirosul specific de stomac?t cca 15-20 de minute,dupa care se va clati bine cu apa calduta sc


ciorba de burta

Daca nu avem burta prefiarta, atunci curatam burta bine si o punem la fiert cu o ceapa si putina sare, timp de aproximativ 4 ore.In alta oala punem oasele de vita la fiert cu putina sare - se fierbe cca 2 ore.Intre timp curatam zarzavaturile si dam pe razatoare un morcov lasam separat, ceapa o taiem cubulete mici. Calim ceapa la care adaugam morcov


ciorba de burta

Se pune apa rece la fiert, in care se pune osul de vita si carnea de manzat. Se ia spuma, si se continua fierberea cam 2 ore. Se adauga sare si boabe de piper. Cand carnea este fiarta, se adauga burta prefiarta si legumele: ceapa, morcovi, patrunjel, telina si un ardei iute taiat feliute, si se mai fierb impreuna cca 30-45 de min. Se strecoara supa


ciorba radauteana

Se pun la fiert legumele curatate si taiate in bucati mari impreuna cu puiul (care trebuie sa aiba obligatoriu piept)si se fierb cam 1ora si 30 de minute(depinde daca este pui de tara sau cumparat,cel de tara fierbe mai grau).Usturoiul il puteti pune fara sal curatati,doar spalat.Separat se bate smantana cu galbenusurile si faina pana se omogenize


< 1 >

Ultimele Cautari
daca ciorba este prea acra |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel