Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

ciorba prea acra

 ciorba prea acra 16 retete culinare


ciorba de agrise

Carnea sau oasele se pun la fiert cu cca 2 l apa rece si o ceapa taiata marunt.Cind carnea este fiarta, se adauga orezul curatat de impuritati, spalat si scurs intr-o sita din sirma si agrisele intregi, curatate de codite si se fierb circa 30 minute.Agrisele vor acri suficient ciorba.Daca este prea acra sau prea deasa, se adauga putina apa si, even


ciorba de agrise

Carnea sau oasele se pun la fiert cu cca 2 l apa rece si o ceapa taiata marunt.Cind carnea este fiarta, se adauga orezul curatat de impuritati, spalat si scurs intr-o sita din sirma si agrisele intregi, curatate de codite si se fierb circa 30 minute.Agrisele vor acri suficient ciorba.Daca este prea acra sau prea deasa, se adauga putina apa si,event


ciorba de miel cu macris

Carnea se pune in 2 l apa rece ,impreuna cu o ceapa taiata marunt si o lingurita rasa de sare si se fierbe circa 50 minute.Macrisul, numai frunzele, fara codite, se spala in 2-3 ape; apoi , se ia cite un manunchi si se taie in felii mai late.Se adauga in ciorba si se lasa sa fiarba inca 30 minute.Macrisul are acreala lui naturala si gust foarte pla


ciorba de curcan

Carnea se pune in apa rece la fiert, se ia spuma si se adauga zarzavatul tocat marunt. Se lasa sa fiarba bine atat carnea cat si zarzavatul.Daca se pun si cartofi, acestia se curata, se spala si se taie cubulete potrivite si se pun in ciorba.
Sfat: nu puneti multi cartofi deoarece cartoful tulbura ciorba.
Dupa ce s-au fiert si cartofii se


ciorba de miel

Pentru o ciorba de 3-4 l, este suficient capul, daca acesta este intreg, cu putin git si capetele osoase ale pulpelor,sau circa 1/2 kg alta carne cu mai mult os (piept).Capul intreg cu 1/3 din git, plus capetele osoase ale pulpelor se pun intr-o oala cu 2 l apa rece si se lasa la o parte 15 minute, ca sa se dizolve substantele hranitoare care vor d


ciorba de peste

Pestele, curatat de solzi, intestine, branhii se taie in bucati potrivit de mari, pe grosime. Zarzavatul, ras prin razatoarea cu gauri mari, impreuna cu ceapa, se caleste cu 2-3 linguri de untdelemn, 2 minute apoi se stinge cu 1/2 l apa fierbinte si se lasa sa fiarba bine. Se adauga ardeii taiati in felii subtiri si rosiile taiate in felii de 2 cm


ciorba cu smantana

se curata,se parlesc(putin) si se taie in jumatate(pe lung)picioarele de porc si se pun la fiert pana se desprinde carnea de pe ele,se scot din oala si se curata de pe os toata carnea(atat cat este)si se taie bucatele mici,intre timp in zeama care a mai ramas(daca este putina mai punem apa) se pune cartoful,morcovul si telina (curatate si spalate)


ciorba taraneasca

Pieptul de vaca sau ciolanul de porc se pune la fiert in 2 l de apa rece cu o lingurita de sare, se fierb cca o ora, la foc mijlociu, ca sa nu se tulbure supa. Zarzavayul si ceapa, rase prin razatoare cu gauri mari, se calesc 2 min cu 2 linguri de ulei si se adauga in supa, impreuna cu fasolea rupta in bucati. Dupa circa 30 min, se adauga mazarea.


ciorba taraneasca

Pieptul de vaca sau ciolanul de porc proaspat se pune la fiert in 2 l apa rece cu o lingurita rasa de sare. Se fierb cca o ora, la foc mijlociu, ca sa nu se tulbure supa.



Zarzavatul si ceapa, rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc, 2 minute, cu 2 linguri de untdelemn si se adauga in supa, impreuna cu fasolea rupta in bucat


ciorba de agrise

Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece odata cu ceapa tocata marunt. Dupa ce a fiert carnea se adauga orezul si agrisele intregi si curatate de codite, se potriveste de sare dupa gust. Daca e prea acra, se adauga putin zahar. Cand toate sunt fierte, se ia oala de pe foc si se drege cu un amestec din galbenus frecat cu smantana si 2 linguri


< 1 ... [2] >

Ultimele Cautari
stevie inabusita |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel