Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

ciorba gaturi curcan

 ciorba gaturi curcan 3 retete culinare


ciorba de curcan a'la grec ! un deliciu !!!

Aripile si cioacanelele se spala si se pun la fiert cu 3-4 l de apasi sare.Se spumeaza.
Se spala legumele, se curata si se taie cubulete.
Se adauga in oala.
Dupa ce carnea si legumele sunt aproape fierte, se adauga
orezul spalat in prealabil.Se mai fierbe circa 15 minute.
Intre timp se freaca galbenusurile impreuna cu i


ciorba de potroace

Se spala bine carnea, se tine putin in apa rece si se pune la fiert in 1,5 litri apa rece cu putina sare. Cand clocoteste luati spuma si lasati la fiert pana fierb si legumele.
Se curata si se toaca cubulete mici morcovul, pastarnacul, ardeiul, dovlecelul. Cartofii se taie bucati mai mari, rosiile decojite felii, varza dulce si ceapa se toaca


ciorba de potroace

Carnea se spala,eventual se portioneaza si se pune la fiert in apa rece cu putina sare.Dupa ce se indeparteaza toata spuma formata se adauga zarzavatul curatat,spalat si taiat fideluta sau tocat marunt.Cand carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga orezul ales,spalat si se lasa in continuare sa fiarba amestecand usor sa nu se lipeasca.Cand


< 1 >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel