Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

cartofi la cuptor in oala de lut

 cartofi la cuptor in oala de lut 6 retete culinare


Pui vienez

Ceapa se curata se spala si se taie julien,cartofii se cura se spala si ii taiem cuburi,pieptul de pui se spala si se taie cuburi iar ciupercile se spala bine si fara sa le rupem.
Intr-o oala punem cartofii la fiert,intr-o tigaie incingem uleiu si prajin carnea de pui fara a adauga apa cand carnea este rumena adaugam ceapa ciupercile si cart


Pulpa de rata confiata

Se taie putina grasime de pe pulpele de rata, dupa care se leaga cu sfoara de bucatarie. Grasimea se topaste in oala si se aseaza rata. Se pune langa el ceapa, radacinoasele, usturoiul si verdeturile. Se stinge cu vin alb sec din belsug si se acopera cu suc de portocale stoarsa. Se fierbe pana e potrivit.



Se confiaza in cuptor cu


Pulpe la vas roman

Pulpele se presata cu sare cu o ora inainte de a de a le aseza in oala de lut umezita anterior, la care se adauga cartofii taiati in cubulete si ceapa. Se unge centinutul cu usturoiul zdrobit.
Se lasa in cuptor circa 40-50 minute. In ultimile minute ale procesului ridicati capacul de lut si lasati vasul descoperit pentru ca pulpele sa se rumen


Pui pe sticla

Se ia puiul se spala bine, apoi cu un servetel se sterge.
- intr-un castron amestecati condimentele cu putin ulei pana cand se obtine o pasta
- ungeti puiul cu ulei apoi cu condimentele
-potriviti puiul pe sticla, dupa ati umplut-o cu apa si ati uns-o si pe aceasta cu putin ulei,
-apoi puneti sticla in picioare intr-o tava in


Legume asortate umplute cu carne

Se curata legumele de coaja, cartofii, vinetele si dovleceii se scobesc, ardeii se curata de seminte, separat se pregateste carnea care se amesteca cu o parte din marar si cu ceapa data pe razatoarea mica, sare si piper, dupa care se face umplutura si se pune capac din felii de rosii. Se aseaza intr-o oala cu ulei. Dupa ce s-a asezat in oala se ada


Sarmalute si praz umplut cu garnitura de piure

Se pregateste carnea pentru sarmalute: ceapa, orez, sare, piper, diferite alte condimente si se caleste, foile de vita se oparesc si se lasa la scurs, dupa care se trece la umplerea sarmalutelor, totodata se taie pravul partea alba in bucati de 5-6 cm se scoate partea din mijloc si se umple cu amestecul din carne. Cand totul este gata se pun in oal


< 1 >

Ultimele Cautari
placinta cu iaurt fara foi |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel