Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

cartofi cu carne in rola

 cartofi cu carne in rola 13 retete culinare


Ciocanele de pui cu sos de usturoi

Se curata si si se spala ciocanele.Intr-o tigaie non-stick, se incalzeste uleiul.Cand uleiul este incins se pun ciocaneele, se asezoneaza cu concentratul de pui si piper.Se prajesc usor pe ambele parti.Cand puiul a prins culoare pe ambele parti, se adauga 2 cani de apa calduta, astfel incat puiul sa poata fierbe.In prealabil se curata si se taie us


Tocana de miel

Se incalzeste cuptorul In prealabil la 180°C. Intr-o cratita mare de teflon sau Intr-o caserola termorezistenta, se Incalzesc 2 lingurite de ulei la foc potrivit spre tare. Se adauga carnea de miel si se caieste 5 minute sau pana se rumeneste. Cu o spumiera se scoate mielul pe o farfurie.
2 Se reduce focul la potrivit si se adauga restul de 1


cartofi cu carne in rola

Taiem cartofii,ceapa, carnea cuburi si condimentam. Turnam continutul intr-o manusa pentru copt, sigilam bine, mai facem citeva gaurele pentru aer, apoi il d-am in rola pentru 30 min. Dupa preferinta atunci cind servim carnea, presuram putin maror tocat. E un deliciu


Pulpe superioare de pui cu garnitura cartofi piure

Pulpele se spala bine si se fac mici taieturi unde se introduc bucatele de usturoi. Dupa, se condimenteaza bine pe ambele parti ale pulpelor si se pun in tava (folosesc tava clasica pe care o primesti cand cumperi cuptorul, 3 cm inaltime). Se adauga apa, pana sus si se introduce in cuptor cam o ora. Dupa o jumatate de ora se intorc pe partea cealal


cartofi cu carne in rola

Taiem cartofii,ceapa, carnea cuburi si condimentam. Turnam continutul intr-o manusa pentru copt, sigilam bine, mai facem citeva gaurele pentru aer, apoi il d-am in rola pentru 30 min. Dupa preferinta atunci cind servim carnea, presuram putin maror tocat. E un deliciu


cartofi cu carne in rola

Taiem cartofii,ceapa, carnea cuburi si condimentam. Turnam continutul intr-o manusa pentru copt, sigilam bine, mai facem citeva gaurele pentru aer, apoi il d-am in rola pentru 30 min. Dupa preferinta atunci cind servim carnea, presuram putin maror tocat. E un deliciu


Pui cu bere

Se curata bine puiul,se spala si se usuca cu un stergar curat dupa care se trece prin faina. Intr-o tigaie antiaderenta se pun 2 - 3 linguri de ulei si se face o prajeala din morcov, ceapa si telina taiate marunt pana prind culoare dupa care adaugati puiul si il lasati sa se rumeneasca un pic pe toate partile. Condimentati cu sare si piper. Adaugat


Tocana picanta

Se incalzeste cuptorul In prealabil la 180°C. Intr-o cratita mare de teflon sau Intr-o caserola termorezistenta, se Incalzesc 2 lingurite de ulei la foc potrivit spre tare. Se adauga carnea de miel si se caieste 5 minute sau pana se rumeneste. Cu o spumiera se scoate mielul pe o farfurie.
2 Se reduce focul la potrivit si se adauga restul de 1


Cotlet umplut

Cotletul se despica longitudinal pe mijloc(fara a ajunge sa-l taiati de tot),pe urma ambele jumatati se se despica la fel( ca si cum ati deschide o carte)Se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se incepe a inrola.prima data se pune pe marginea carnii bastonase de ardei (de grosimea unui deget)se infasoara, pe urma fisii de castravete m


Tocana picanta de miel cu cartofi dulci

Se incalzeste cuptorul In prealabil la 180°C. Intr-o cratita mare de teflon sau Intr-o caserola termorezistenta, se Incalzesc 2 lingurite de ulei la foc potrivit spre tare. Se adauga carnea de miel si se caieste 5 minute sau pana se rumeneste. Cu o spumiera se scoate mielul pe o farfurie.
2 Se reduce focul la potrivit si se adauga restul de 1


< 1 ... [2] >

Ultimele Cautari
curcan la ceaun |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel