Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

bait pentru miel

 bait pentru miel 3 retete culinare


,,pulpa de miel la cuptor umpluta cu legume mexicane''

E bine de stiut ca o friptura de miel frageda este buna atunci cind este tinuta 3 -4 ore la un bait si va recomand sa tineti carnea in acest sos realizat din : 2 pahare de vin /piper boabe ,boabe de mustar ,foi de dafin /crengute de cimbru.
Se dezoseaza carnea de pe linga os astfel ca pulpa sa fie ca o foaie in momentul indepartari osului , si


Friptura de miel la cuptor

Carnea se taie, se spala, se curata de seu si se opareste in apa cu otet in care puteti eventual adauga foaie de dafin si enibahar.
Se face un bait din mirodenii cu putin ulei si cu vin si se unge carnea care se acopera si se da la rece pentru cateva ore (eventual de seara pana dimineata).
Se unge tava cu putin ulei si se monteaza friptur


Saslac cu miel

Orezul se inabusa in unt, apoi se adauga ceapa verde,ardeiul gras si rosiile , continuand inabusirea. Dupa 5-10 min se adauga sare , piper si apa apoi se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ceapa, ardei gras. Frigaruile astfel pregatite , se frig pe gratarul


< 1 >

Ultimele Cautari
marinata curcan | curcan la ceaun |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel