Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  

aluat pizza fara drojdie

 aluat pizza fara drojdie 5 retete culinare


aluat fraged pentru pizza fara drojdie

Se amesteca lichidele, sarea si se incorporeaza faina cit sa rezulte un aluat potrivit. Se da la frigider cel putin 1/2 ora apoi se foloseste normal.Este un aluat crocant si gustos


pizza cu ciuperci

ALUATUL prepari asa: Pui drojdia intr-un vas de preferat de plastic, doua lingurite de sare presari pe el dupa care amesteci drojdia cu sare pana se face lichid. Adaugi 400 ml apa calduta o lingurita de miere si faina. Framanti aluatul pana se omogenizeaza bine dupa care torni o lingura de ulei peste si continui sa framanti pana se dezlipeste total


Painisoare cu masline si migdale

Aluatul - Se dizolva drojdia si mierea intr-un sfert de litru de apa calduta, dupa care se amesteca cu faina si se framanta bine (cu mixerul) circa 10 minute. Se acopera vasul cu un stergar si se lasa aluatul sa creasca - la caldura, pana ce volumul se dubleaza. Se curata usturoiul, se taie (nu prea marunt) si se caleste in putin ulei, pana ce devi


aluat ptr pizza

Intr-un bol se pune drojdia faramitata si zaharul si se adauga 1/2 pahar de apa si lasa sa creasca 10 minute.
In alt bol se cerne faina se adauga sarea si se amesteca putin ca sarea sanu vina in contact direct cu drojdia din maia.Se adauga maiaua si uleiul si se framinta dupa care se adauga treptat apa calduta pina se face un aluat.Se framinta


pizza a la camelia(de 2 feluri)

Se face un aluat din ingredientele amintite;se lasa la dospit cca 1 ora.
Se face pizza asa:se socoteste cam 600-700 g de aluat dospit(nu faina),pt o tava cu diametrul de cca 38-40 cm.
O tava se unge cu unt.Se intinde,uniform,aluatul;se preseaza cu degetele(vezi poza),pina se simte tava(putin).Aluatul,dupa aceea creste(se dospeste) si nu s


< 1 >

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel