Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  


Piept de curcan la cuptor


    30 de minu (complexitate medie)


Ingrediente

- Un piept de curcan intreg (cele doua jumatati despartite si curatate de grasime si de ygarciuri)
- 2 cabanosi (sau oricare carnat uscat si subtire) taiati in doua-trei bucati fiecare
- 7-8 catei de usturoi intregi
- un morcov taiat in degetele
- 4 castraveti murati mici
- 5-6 masline (preferabil verzi) fara samburi
- 5-6 linguri de ulei (preferabil de masline)
- 1 lingurita de sare fina
- 1 lingura cu varf de boia rosie si dulce
- 1 lingurita de piper negru proaspat macinat
- 1 lingurita de praf sau de graunte de usturoi



Reteta

Se impaneaza fiecare din cele doua jumatati de piept de curcan cu jumatate din degetele de morcovi, 3-4 catei de usturoi, cateva masline, bucati de cabanos si castraveciorii acri. Se amesteca sarea, boiaua, piperul si praful de usturoi cu ulei. Se ung cele doua jumatati de piept de curcan de jur imprejur si se aseaza intr-o tava care merge la cuptor. Se baga in cuptorul incins la 200 de grade si se coace cam 40-45 de minute. Se serveste taiat in felii de un centimetru grosime, cald sau rece.



Keywords: piept | curcan | cuptor | mancaruri cu carne

Ultimele Cautari
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel