Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  


Rata umpluta cu mere


    120' (complexitate redusa)


Ingrediente

1 rata,
50g.unt,
100g.jambon,
sare,
piper,
2 mere,
1 catel de usturoi,
1 crenguta de cimbru,
cateva fire de patrunjel verde,
miezul de la o felie de paine alba,inmuiata in lapte si stoarsa,
1 galbenus,
sare,
piper,
ficatul si inima de la rata;



Reteta

1. Se curata rata de fulgi si intestine. Se curata merele si se toaca, apoi se toaca ceapa, usturoiul, jambonul, ficatul si inima. Se amesteca cu restul ingredientelor pentru umplutura.
2. Se umple rata. Se coase cu grija deschizatura, se unge rata cu unt, se sareaza, pipereaza si se da la cuptor incins pana se patrunde si se rumeneste frumos.
3. Se serveste cu crochete de cartofi, salata si un vin alb sec.



Keywords: rata | umpluta | mere | fripturi

Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel