Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  


Friptura de ied la cuptor


    1 ora si 30 minute (complexitate medie)


Ingrediente

2 pulpe de ied, cele din spate
250 ml de vin rosu
cimbru
o punga magica de friptura de pui cu usturoi



Reteta

Se spala bine pulpele de ied si se cresteaza se impaneaza cu bucatele de usturoi.

Se amestea ca vinul cu cimbru si cu condimendele din punga magica si se toarna peste pulpele de ied, se pregateste tava de seara si se lasa in frigider pana dimineata ca sa patrunda bine in carnita,

dupa care se baga la cuptor la foc mic timp de o ora.

Este foarte gustos si este mai bun decat mielul, seamana putin la gust cu puiul si ai manca in continuu

merita sa incercati, este delicios.

Pofta mare!



Keywords: friptura | cuptor | fripturi

Ultimele Cautari
cum curatam o rata |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2017 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel