Home Anunturi gratuite Catalog firme Director web Revista Presei  


Rinichi de porc la gratar


    45 ore (complexitate redusa)


Ingrediente

Ex.
4 rinichi
sare,piper,cimbru,busuioc
ulei de masline sau unt pentru uns gratarul
otet



Reteta

Rinichii se taie pe jumatate in lungime,se curata,se spala si se pun in apa rece cu putin otet pentru cca 15 minute.Apoi,se scot,se clatesc bine,se zvanta,se cresteaza ,se condimenteaza dupa gust cu piper,cimbru,busuioc si se pun pe gratarul incins si uns cu ulei sau cu unt pentru a se rumeni pe ambele parti.

Se sareaza in momentul servirii pentru a evita intarirea acestora.

Se servesc alaturi de garnitura si salata preferata...
Pofta buna!



Keywords: rinichi | porc | gratar | fripturi

Ultimele Cautari
porumbei la cuptor |
Anunturi gratuite | Director firme | Director web | Revista presei | Retete Culinare | Maxime si Citate Celebre | Horoscop
Copyright © 2005-2014 BizCar.ro - Toate drepturile sunt rezervate
Creat si intretinut de Mican Daniel